• Betrouwbaar en persoonlijk advies
  • Landelijke dekking
  • Scherpe tarieven

Hulp nodig?

Ons team staat voor u klaar met persoonlijk advies
contact-person
Hulp nodig?

530LRT | Schaarhoogwerker

Specificaties

Max werkhoogte
18.15 m
Machine afmeting
4.88 x 2.31 m
Motor brandstof
Diesel
Maximaal hefcapaciteit
680 kg
Machine draaicirkel
6.02 m
Merk
JLG
Type
530LRT
Max platformhoogte
16.2 m
Bedieningsplatform afmeting
4.06 x 1.91 m
Bedieningsplatform uitschuifbaar
+ 1.22 m
Transport - werk - breedte
2.31 m
Transportlengte
4.88 m
Transporthoogte
3.07 m
Machine eigen gewicht
7995 kg
Machine aandrijving - sturing
Kubota D1305 30 hp 22.4 kW
Alle specificaties

De aangegeven specificaties kunnen afwijken per machine

JLG 530LRT schaarhoogwerker

Ontmoet de JLG 530LRT, een krachtige schaarhoogwerker die beschikbaar is voor verhuur bij Swaans Hoogwerkerverhuur. Deze hoogwerker is ontworpen om de uitdagingen van diverse projecten aan te gaan en biedt de mobiliteit en flexibiliteit die nodig is voor werkzaamheden op hoogte. Met zijn indrukwekkende werkhoogte en betrouwbare dieselaandrijving is de 530LRT een waardevolle schaarhoogwerker voor bouwprojecten, onderhoudstaken en andere toepassingen waarbij hoogtetoegang belangrijk is. Ontdek de voordelen van de 530LRT en maak uw werkzaamheden efficiƫnter en effectiever.

Voordelen van de JLG 530LRT schaarhoogwerker

De JLG 530LRT biedt talloze voordelen voor uw projecten. Een van de voordelen is dat de schaarhoogwerker een dieselmotor bevat. Doormiddel van deze krachtige dieselaandrijving is de schaarhoogwerker bruikbaar voor buiten gebruik op oneffen terreinen.

Het ruime bedieningsplatform, met afmetingen van 4.06 x 1.91 meter en een extra uitschuifbare functie tot 1.22 meter, biedt een comfortabele en veilige werkruimte. Dit samen met een maximale werkhoogte van 18.15 meter is de hoogwerker ook geschikt voor hoge hoogtes.

Toepassingen

De JLG 530LRT is veelzijdig inzetbaar en geschikt voor een breed scala aan werkzaamheden. Of het nu gaat om onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen, installatiewerkzaamheden, schilderen op hoogte, of bouwprojecten, deze hoogwerker biedt de mobiliteit en hoogte toegang die nodig is voor verschillende werkzaamheden.

JLG 530LRT schaarhoogwerker huren

Bij Swaans Hoogwerkerverhuur kunt u eenvoudig de JLG 530LRT schaarhoogwerker huren. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, afgestemd op uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om korte projecten, of langdurige inzet, bij Swaans bent u verzekerd van hoogwaardige apparatuur en professionele service. Door een offerte aan te vragen, kunt u snel inzicht krijgen in de kosten en mogelijkheden voor uw specifieke behoeften. Heeft u verder nog vragen, neem dan contact met ons op!