• Betrouwbaar en persoonlijk advies
  • Landelijke dekking
  • Scherpe tarieven

Hulp nodig?

Ons team staat voor u klaar met persoonlijk advies
contact-person
Hulp nodig?

10 meter Schaarhoogwerker (smal) Elektrisch

Specificaties

Max werkhoogte
9.77 m
Machine afmeting
2.33 x 0.81 m
Motor brandstof
Elektrisch
Maximaal hefcapaciteit
230 kg
Machine draaicirkel
2.06 m
Merk
JLG
Type
2632ES
Max platformhoogte
7.77 m
Bedieningsplatform afmeting
2.30 x 0.76 m
Bedieningsplatform uitschuifbaar
+ 0.9 m
Machine eigen gewicht
2103 kg
Motor aandrijving
24V elektrisch
Alle specificaties

De aangegeven specificaties kunnen afwijken per machine

  • Ook te huren inclusief machinetransporter

JLG 2632ES schaarhoogwerker

Schaarhoogwerkers zijn onmisbare hulpmiddelen in de wereld van bouw en onderhoud. Bij ons kunt u een hoogwaardige schaarhoogwerker huren. Ze maken het mogelijk om veilig op hoogtes te werken en zijn van onschatbare waarde voor professionals in diverse industrieën. Een populaire keuze in dit segment is de JLG 2632ES. De JLG 2632ES is een veelzijdige machine die bekend staat om zijn uitstekende prestaties en duurzaamheid. Deze schaarhoogwerker is ontworpen om te voldoen aan de eisen van diverse projecten en biedt tal van voordelen. 

Voordelen van de JLG 2632ES schaarhoogwerker

De JLG 2632ES is zo ontworpen dat deze geschikt is voor gebruik in krappe ruimtes. De machine kan gemakkelijk door deuropeningen en gangen navigeren. Ondanks zijn bescheiden formaat kan deze schaarhoogwerker tot 230 kilogram heffen, waardoor hij geschikt is voor meerdere werknemers en gereedschappen. Met de elektrische aandrijving schaarhoogwerker maakt het een milieuvriendelijke keuze en zorgt voor een stille werking, waardoor deze hoogwerker uiterst geschikt is voor binnen projecten. De machine heeft een maximale werkhoogte van 9,77 meter, daardoor is deze geschikt voor een breed scala aan taken. Als deze voordelen passen bij uw project, kunt u de schaarhoogwerker huren bij Swaans hoogwerkerverhuur. Dit kunt u doen door een offerte aan te vragen. Dan helpen wij u graag verder!

Toepassingen van de 2632ES schaarhoogwerker

Als u besluit om de JLG 2632ES schaarhoogwerker te huren, kunt u deze gebruiken voor verschillende toepassingen. In de bouwsector is deze machine een waardevolle aanwinst voor het werken op hoogtes. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om de machine naar bouwplaatsen te verplaatsen. Voor onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen, magazijnen en industriële installaties is deze schaarhoogwerker een ideale keuze. Het kan werknemers veilig omhoog brengen voor reparaties en inspecties. In magazijnen waar opslagruimte beperkt is, biedt de 2632ES efficiënte toegang tot hoger gelegen schappen en opslagruimten. Bij het opzetten van podia, verlichting of decor voor evenementen is deze schaarhoogwerker handig en kan hij gemakkelijk door deuren naar binnen worden gereden. Door de JLG 2632ES te huren weet u zeker dat u efficiënt en veilig uw taken uit kunt voeren.

De JLG 2632ES schaarhoogwerker huren

Bij Swaans hoogwerkerverhuur verhuren wij de hoogste kwaliteit aan hoogwerkers. U kunt gemakkelijk bij ons de schaarhoogwerker huren die u nodig heeft. Dit kunt u doen door een offerte aan te vragen. Daarnaast kunt u voor verdere vragen of advies terecht bij ons. Wij helpen u graag verder via ons contactpagina!