• Betrouwbaar en persoonlijk advies
  • Landelijke dekking
  • Scherpe tarieven

Hulp nodig?

Ons team staat voor u klaar met persoonlijk advies
contact-person
Hulp nodig?

260MRT | Schaarlift

Specificaties

Max werkhoogte
9.92 m
Machine afmeting
2.67 x 1.75 m
Motor brandstof
Diesel
Maximaal hefcapaciteit
570 kg
Machine draaicirkel
4.39 m
Merk
JLG
Type
260MRT
Max platformhoogte
7.92 m
Bedieningsplatform afmeting
2.59 x 1.65 m
Bedieningsplatform uitschuifbaar
+ 1.22 m
Transport - werk - breedte
1.75 m
Transportlengte
2.67 m
Transporthoogte
1.96 m
Machine eigen gewicht
3390 kg
Motor aandrijving
Kubota 17.5 kW 23.5 pk
Alle specificaties

De aangegeven specificaties kunnen afwijken per machine

JLG 260MRT schaarlift

Schaarliften zijn essentiële apparaten in de bouw- en industriële sector, en de JLG 260mrt schaarlift is daarbij geen uitzondering. Deze robuuste machine heeft veel interesse bij professionals in Nederland gewekt. Door deze schaarlift te huren zorgen de professionals ervoor dat zij gebruik kunnen maken van zijn indrukwekkende prestaties en veiligheidsvoorzieningen. De JLG 260mrt is dan ook echt een must-have om veilig op hoogte te werken.

De kracht van de JLG MRT260

De JLG 260mrt schaarlift is een krachtpatser op het gebied van hoogwerkers. Met een maximale werkhoogte van bijna 10 meter is deze schaarlift in staat om zelfs de meest uitdagende taken aan te kunnen. Zo is de machine geschikt voor een constructie van een hoog gebouw of voor het onderhouden van industriële installaties. Door deze schaarlift te huren zorgt u ervoor dat u veilig en efficiënt uw project kunt uitvoeren. 

Voordelen van de JLG 260MRT schaarlift huren

De JLG 260mrt schaarlift biedt vele voordelen. De machine is uiterst efficiënt. De schaarlift heeft een snelle hefsnelheid en soepele bediening, waardoor u snel en efficiënt uw taken uit kunt voeren. Daarnaast is de 260mrt ontworpen voor gebruik op ruw terrein, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is op bouwplaatsen. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat hij geschikt is voor zowel kleine als grote werkruimtes. Deze schaarlift huren kan uitzonderlijk makkelijk bij Swaans Hoogwerkerverhuur. Dit kunt u doen door een offerte aan te vragen, dan helpen wij u graag verder!

Toepassingen van de 260MRT schaarlift

De JLG 260mrt heeft een breed scala aan toepassingen. Zo kunt u deze gebruiken voor bouwprojecten. Of het nu gaat om het plaatsen van stalen balken of het schilderen van gevels, deze schaarlift kan elke bouwtaak aan. Industriële installaties en magazijnen hebben regelmatig onderhoud nodig, de 260mrt maakt deze onderhoudswerkzaamheden een stuk eenvoudiger. Voor het opzetten van tijdelijke structuren bij evenementen is deze schaarlift uiterst geschikt. Met deze schaarlift weet u zeker dat de werkzaamheden efficiënt en veilig uitgevoerd kunnen worden.

De JLG 260MRT schaarlift huren bij Swaans

De JLG 260mrt is een indrukwekkende machine die veiligheid en efficiëntie hoog in het vaandel heeft staan. Voor professionals in Nederland is dit de ideale partner voor bouw- en onderhoudsprojecten. Wilt u de schaarlift huren? Dan kunt u een offerte aanvragen. Voor verdere vragen of advies kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!