• Betrouwbaar en persoonlijk advies
  • Landelijke dekking
  • Scherpe tarieven

Hulp nodig?

Ons team staat voor u klaar met persoonlijk advies
contact-person
Hulp nodig?

10 meter Schaarhoogwerker Diesel

Specificaties

Max werkhoogte
9.92 m
Machine afmeting
2.67 x 1.75 m
Motor brandstof
Diesel
Maximaal hefcapaciteit
570 kg
Machine draaicirkel
4.39 m
Merk
JLG
Type
260MRT
Max platformhoogte
7.92 m
Bedieningsplatform afmeting
2.59 x 1.65 m
Bedieningsplatform uitschuifbaar
+ 1.22 m
Transport - werk - breedte
1.75 m
Transportlengte
2.67 m
Transporthoogte
1.96 m
Machine eigen gewicht
3390 kg
Motor aandrijving
Kubota 17.5 kW 23.5 pk
Alle specificaties

De aangegeven specificaties kunnen afwijken per machine

10 meter diesel schaarhoogwerker huren

Schaarhoogwerkers zijn essentiële apparaten in de bouw- en industriële sector, en de 10 meter diesel schaarhoogwerker is daarbij geen uitzondering. Deze robuuste machine heeft veel interesse bij professionals in Nederland gewekt. Door deze schaarhoogwerker te huren zorgen de professionals ervoor dat zij gebruik kunnen maken van zijn indrukwekkende prestaties en veiligheidsvoorzieningen. De 10 meter diesel schaarhoogwerker is dan ook echt een must-have om veilig op hoogte te werken.

Voordelen van de 10 meter diesel schaarhoogwerker

De 10 meter diesel schaarhoogwerker biedt vele voordelen. De machine is uiterst efficiënt. De schaarhoogwerker heeft een snelle hefsnelheid en soepele bediening, waardoor u snel en efficiënt uw taken uit kunt voeren. Daarnaast is de schaarhoogwerker ontworpen voor gebruik op ruw terrein, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is op bouwplaatsen. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat hij geschikt is voor zowel kleine als grote werkruimtes.

Mogelijke toepassingen van deze schaarhoogwerker

De 10 meter diesel schaarhoogwerker is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Zo kunt u deze gebruiken voor bouwprojecten. Of het nu gaat om het plaatsen van stalen balken of het schilderen van gevels, deze schaarhoogwerker kan elke bouwtaak aan. Industriële installaties en magazijnen hebben regelmatig onderhoud nodig, de 10 meter diesel schaarhoogwerker maakt deze onderhoudswerkzaamheden een stuk eenvoudiger. Voor het opzetten van tijdelijke structuren bij evenementen is deze schaarhoogwerker uiterst geschikt. Met deze schaarhoogwerker weet u zeker dat de werkzaamheden efficiënt en veilig uitgevoerd kunnen worden.

10 meter diesel schaarhoogwerker huren bij Swaans Hoogwerkerverhuur

Bent u op zoek naar een diesel schaarhoogwerker voor uw project en voldoet de 10 meter schaarhoogwerker aan uw eisen? Vraag dan nu een offerte aan! Heeft u nog vragen over deze hoogwerker of wilt u persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Een andere schaarhoogwerker huren?

Naast deze 10 meter diesel schaarhoogwerker bieden we een uitgebreid aanbod aan andere schaarhoogwerkers, waaronder: