• Betrouwbaar en persoonlijk advies
  • Landelijke dekking
  • Scherpe tarieven

Hulp nodig?

Ons team staat voor u klaar met persoonlijk advies
contact-person
Hulp nodig?

12 meter Schaarhoogwerker Elektrisch

Specificaties

Max werkhoogte
11.68 m
Machine afmeting
2.50 x 1.17 m
Maximaal hefcapaciteit
320 kg
Machine draaicirkel
2.41 m
Merk
JLG
Type
3246ES
Max platformhoogte
9.68 m
Bedieningsplatform afmeting
2.50 x 1.12 m
Bedieningsplatform uitschuifbaar
+ 1.27 m
Machine eigen gewicht
2903 kg
Motor aandrijving
4 x 6V, 220 A-h
Alle specificaties

De aangegeven specificaties kunnen afwijken per machine

De JLG 3246ES schaarhoogwerker huren

Wanneer u op zoek bent naar de ultieme JLG hoogwerker om uw werkzaamheden naar nieuwe hoogten te tillen, hoeft u niet verder te zoeken. De JLG 3246ES is een hoogwaardige elektrische hoogwerker die u kunt huren voor uw projecten. Of u nu betrokken bent bij bouw, onderhoud of installatie, deze schaarhoogwerker is de perfecte partner voor al uw hoogte werkzaamheden.

Met zijn indrukwekkende prestaties en betrouwbare elektrische aandrijving biedt de JLG 3246ES u de mogelijkheid om veilig en efficiënt op hoogtes te werken. Ontdek de voordelen van deze hoogwerker!

Belangrijke kenmerken van de JLG 3246 elektrische schaarhoogwerker

De JLG 3246ES is een indrukwekkende elektrische schaarhoogwerker met opvallende specificaties. Deze JLG hoogwerker kan een werkhoogte bereiken tot 11.68 meter, waardoor zelfs de meest uitdagende projecten binnen handbereik zijn. Het ruime platform heeft een hefcapaciteit van 320 kilo, waardoor u meerdere personen en materialen veilig kunt vervoeren. Bovendien kan het platform tot 1.27 meter worden uitgeschoven, waardoor u nog meer flexibiliteit krijgt bij uw werkzaamheden. De 3246ES is ontworpen om aan de eisen van diverse industrieën te voldoen.

Deze elektrische schaarhoogwerker biedt ook een reeks voordelen aan. De ruime machine afmeting van 2.50 x 1.17 meter biedt voldoende werkruimte zonder veel ruimte in beslag te nemen. Met een machinegewicht van 2903 kg en aandrijving op 4 x 6V, 220 A-h batterijen, biedt deze schaarhoogwerker de perfecte balans tussen kracht en wendbaarheid. Het type 3246ES van het vertrouwde merk JLG staat garant voor betrouwbaarheid.

Kortom, de JLG 3246ES elektrische schaarhoogwerker is de ideale keuze om uw werkzaamheden efficiënter en effectiever te maken.

De JLG 3246ES schaarhoogwerker huren bij Swaans

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het huren van een JLG hoogwerker? Bij Swaans Hoogwerkerverhuur bieden wij de JLG 2646ES elektrische schaarhoogwerker aan. Onze JLG hoogwerker staat garant voor betrouwbaarheid en efficiëntie. Wilt u de schaarhoogwerker huren? Dan kunt u een offerte aanvragen. Voor verdere vragen of advies kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!