• Betrouwbaar en persoonlijk advies
  • Landelijke dekking
  • Scherpe tarieven

Hulp nodig?

Ons team staat voor u klaar met persoonlijk advies
contact-person
Hulp nodig?

2032ES | Elektrische Schaarhoogwerker

Specificaties

Max werkhoogte
8.10 m
Machine afmeting
2.30 x 0.81 m
Motor brandstof
Elektrisch
Maximaal hefcapaciteit
360 kg
Machine draaicirkel
2.06 m
Merk
JLG
Type
2032ES
Max platformhoogte
6.10 m
Max horizontaal werkbereik
+ 0.9 m
Bedieningsplatform afmeting
2.30 x 0.76 m
Machine eigen gewicht
1966 kg
Machine aandrijving - sturing
24V elektrisch
Alle specificaties

De aangegeven specificaties kunnen afwijken per machine

  • Ook te huren inclusief machinetransporter

JLG 2032ES elektrische schaarhoogwerker

De JLG 2032ES elektrische schaarhoogwerker is een hoogwerker die in veel verschillende industrieën wordt gebruikt. De 2032ES is veelzijdig en kan worden gebruikt bij allerlei werkzaamheden. Deze elektrische schaarhoogwerker biedt een efficiënte en veilige manier om op hoogte te werken.

Kenmerken van de JLG 2032ES

De JLG 2032ES is een elektrische schaarhoogwerker, waardoor deze ook geschikt is voor binnengebruik. De 2032ES heeft een werkhoogte van 8,1 meter en een hefcapaciteit van 360 kilogram. De compacte afmetingen van het platform maken het mogelijk om zelfs in beperkte ruimtes te manoeuvreren, terwijl de elektrische aandrijving zorgt voor een milieuvriendelijke en stille werking. 

Voordelen van de 2032ES

De 2032ES elektrische schaarhoogwerker zorgt voor een minimalisering van negatieve impact op het milieu. De elektrische aandrijving van de 2032ES zorgt voor nul uitstoot van schadelijke stoffen en vermindert geluidsoverlast aanzienlijk, wat vooral belangrijk is bij werkzaamheden in bewoonde gebieden. Daarnaast is de machine uitermate geschikt voor binnengebruik, waar traditionele brandstof aangedreven machines niet kunnen worden ingezet. Het uitschuifbare platform biedt extra werkruimte zonder dat u de hoogwerker hoeft te verplaatsen. Met behulp van de proportionele bediening zorgt de 2032ES voor nauwkeurige positionering, zelfs op de meest krappe plekken.

JLG 2032ES huren bij Swaans Hoogwerkerverhuur

Bent u op zoek naar een elektrische schaarhoogwerker voor uw project en voldoet de JLG 2032ES aan alle eisen? Vraag dan nu een offerte aan! Heeft u nog vragen over deze hoogwerker of wilt u persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!