• Betrouwbaar en persoonlijk advies
  • Landelijke dekking
  • Scherpe tarieven

Hulp nodig?

Ons team staat voor u klaar met persoonlijk advies
contact-person
Hulp nodig?

160E18 | Elektrische Schaarhoogwerker

Specificaties

Max werkhoogte
15.3 m
Machine afmeting
4.26 x1.78 m
Maximaal hefcapaciteit
750 kg
Merk
Holland Lift
Type
HL-160 E18
Bedieningsplatform afmeting
4.26 x 1.78 m
Bedieningsplatform uitschuifbaar
+ 1.8 m
Transport - werk - breedte
1.8 m
Transportlengte
4.64 m
Transporthoogte
2.25 m
Machine eigen gewicht
7280 kg
Motor aandrijving
Elektrisch
Alle specificaties

De aangegeven specificaties kunnen afwijken per machine

HL-160E18 elektrische schaarhoogwerker

Bij Swaans Hoogwerkerverhuur stellen wij de elektrische HL-160E18 schaarhoogwerker tot uw beschikking voor verhuur. De elektrische hoogwerker van Holland Lift is een machine die gemakkelijk in verschillende situaties kan worden gebruikt. Of u nu betrokken bent bij bouwprojecten, onderhoudstaken of installatiewerkzaamheden. Deze hoogwerker is ontworpen om aan al uw eisen te voldoen.

Voordelen van deze elektrische schaarhoogwerker

De HL-160E18 biedt een reeks indrukwekkende voordelen. Met een maximaal werkhoogtebereik van 15.3 meter, is deze elektrische schaarhoogwerker ideaal voor taken op diverse hoogtes. De volledig elektrische aandrijving zorgt niet alleen voor een emissievrije werkomgeving, maar biedt ook een stille bediening. Met deze stille bediening is de elektrische schaarhoogwerker geschikt voor werk in geluidsgevoelige omgevingen. Het ruime bedieningsplatform van 4.26 x 1.78 meter dat 1.8 meter uitschuifbaar is, biedt voldoende flexibiliteit, werkruimte en de mogelijkheid om verschillende materialen eenvoudig mee te nemen.

Met een maximale hefcapaciteit van 750 kilo is de elektrische schaarhoogwerker in staat om zware materialen veilig te tillen. De werkbreedte van 1.8 meter maakt deze hoogwerker wendbaar op verschillende werklocaties. Dit samen met het machinegewicht van 7280 kilo combineert de elektrische schaarhoogwerker mobiliteit met stabiliteit.

Samengevat is de HL-160E18 elektrische schaarhoogwerker een veelzijdige, milieuvriendelijke en gebruiksvriendelijke oplossing voor een breed scala aan hoogtewerken.

HL-160E18 schaarhoogwerker huren

Huur vandaag nog de HL-160E18 schaarhoogwerker bij Swaans hoogwerkerverhuur. Ons deskundige team staat altijd voor u klaar om u te begeleiden bij de keuze van de juiste hoogwerker die aansluit op uw specifieke behoeften en werkzaamheden. Wilt u de schaarhoogwerker huren? Dan kunt u een offerte aanvragen. Voor verdere vragen of advies kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!