• Betrouwbaar en persoonlijk advies
  • Landelijke dekking
  • Scherpe tarieven

Hulp nodig?

Ons team staat voor u klaar met persoonlijk advies
contact-person
Hulp nodig?

8 meter Schaarhoogwerker (compact) Elektrisch

Specificaties

Max werkhoogte
7.72 m
Machine afmeting
1,74 x 0,81 m
Maximaal hefcapaciteit
230 kg
Machine draaicirkel
1.75 m
Merk
JLG
Type
1930ES
Max platformhoogte
5.72 m
Bedieningsplatform afmeting
1.87 x 0.76 m
Bedieningsplatform uitschuifbaar
+ 0.9 m
Transporthoogte
1.59 m
Machine eigen gewicht
1506kg
Machine aandrijving - sturing
24V elektrisch
Alle specificaties

De aangegeven specificaties kunnen afwijken per machine

  • Ook te huren inclusief machinetransporter

8 meter schaarhoogwerker (compact) huren

Hoogtewerkzaamheden spelen een cruciale rol in verschillende industrieën. Om deze taken veilig en efficiënt uit te kunnen voeren, is de compacte 8 meter schaarhoogwerker een uitstekende keuze. Deze veelzijdige schaarhoogwerker biedt gebruikers de mogelijkheid om op hoogtes te werken met verbeterde mobiliteit en stabiliteit. Met zijn elektrische aandrijving is hij niet alleen milieuvriendelijk, maar ook geschikt voor gebruik binnen gebruik, waar emissievrije prestaties en lagere geluidsniveaus belangrijk zijn.

Voordelen 8 meter (compact) schaarhoogwerker

De 8 meter compacte schaarhoogwerker biedt verschillende voordelen. Dankzij het compacte ontwerp kan de schaarhoogwerker zich gemakkelijk verplaatsen in krappe ruimtes en smalle gangpaden. Zo kan de elektrische schaarhoogwerker ideaal worden gebruikt binnen gebouwen en andere beperkte gebieden. Daarnaast kan de schaarhoogwerker een werkhoogte tot wel 8 meter bereiken.

De 8 meter compacte schaarhoogwerker is een elektrische hoogwerker, waardoor deze geen schadelijke emissies tijdens het gebruik produceert. Dit maakt het milieuvriendelijk en geschikt voor binnen werkzaamheden. In vergelijking met hoogwerkers op brandstof heeft de elektrische schaarhoogwerker lagere geluidsniveaus. Dit is vooral erg gunstig in geluidsgevoelige omgevingen.

Mogelijke toepassingen van deze schaarhoogwerker

De compacte schaarhoogwerker van 8 meter is een uitstekende keuze voor een breed scala aan werkzaamheden. Doordat de schaarhoogwerkers verticaal de lucht in gaan, zijn het zeer stabiele hoogwerkers. Ideaal voor bouw-, installatie- en onderhoudstaken, zoals tunnelbouw, gevelwerk, schilderwerk en meer. Met zijn wendbaarheid en compacte formaat biedt de 8 meter schaarhoogwerker veilige toegang tot moeilijk bereikbare plekken, zowel binnen als buiten.

8 meter compact schaarhoogwerker huren bij Swaans Hoogwerkerverhuur

Wilt u deze schaarhoogwerker huren? Dan kunt u een offerte aanvragen. U kunt een compacte 8 meter schaarhoogwerker huren bij Swaans Hoogwerkerverhuur. Of u nu een bouwproject uitvoert, onderhoudswerkzaamheden verricht of een evenement organiseert, de 8 meter schaarhoogwerker kan u helpen om veilig en efficiënt te werken. Swaans Hoogwerkerverhuur beschikt over modern materieel en al onze hoogwerkers zijn ARBO gekeurd en voldoen aan alle veiligheidseisen. Als u nog vragen heeft over de 8 meter schaarhoogwerker kunt u deze gerust stellen via onze contactpagina.

Een andere schaarhoogwerker huren?

Naast deze 8 meter (compacte) schaarhoogwerker bieden we een uitgebreid aanbod aan andere schaarhoogwerkers, waaronder: