• Betrouwbaar en persoonlijk advies
  • Landelijke dekking
  • Scherpe tarieven

Hulp nodig?

Ons team staat voor u klaar met persoonlijk advies
contact-person
Hulp nodig?

8 meter Schaarhoogwerker (compact) Elektrisch

Specificaties

Max werkhoogte
7.72 m
Machine afmeting
1,74 x 0,81 m
Maximaal hefcapaciteit
230 kg
Machine draaicirkel
1.75 m
Merk
JLG
Type
1930ES
Max platformhoogte
5.72 m
Bedieningsplatform afmeting
1.87 x 0.76 m
Bedieningsplatform uitschuifbaar
+ 0.9 m
Transporthoogte
1.59 m
Machine eigen gewicht
1506kg
Machine aandrijving - sturing
24V elektrisch
Alle specificaties

De aangegeven specificaties kunnen afwijken per machine

  • Ook te huren inclusief machinetransporter

JLG ES1932 Elektrische schaarhoogwerker

Hoogtewerkzaamheden spelen een cruciale rol in verschillende industrieën. Om deze taken veilig en efficiënt uit te kunnen voeren, is de JLG ES1932 elektrische schaarhoogwerker een uitstekende keuze. Deze veelzijdige machine biedt gebruikers de mogelijkheid om op hoogtes te werken met verbeterde mobiliteit en stabiliteit.

Voordelen van de JLG ES1932 elektrische schaarhoogwerker

De JLG ES1932 elektrische schaarhoogwerker biedt verschillende voordelen. Dankzij het compacte ontwerp kan de ES1932 zich gemakkelijk verplaatsen in krappe ruimtes en smalle gangpaden. Zo kan de elektrische hoogwerker ideaal worden gebruikt binnen gebouwen en andere beperkte gebieden. Daarnaast kan de schaarhoogwerker een werkhoogte tot wel 8 meter bereiken. Aangezien de ES1932 een elektrische schaarhoogwerker is, bieden de schaararmen een uitstekende stabiliteit tijdens het werken op hoogtes. Dit vermindert het risico op wiebelen en zorgt voor een veilige werkomgeving. 

De ES1932 is een elektrische hoogwerker, waardoor deze geen schadelijke emissies tijdens het gebruik produceert. Dit maakt het milieuvriendelijk en geschikt voor binnen werkzaamheden. In vergelijking met hoogwerkers op brandstof heeft de ES1932 lagere geluidsniveaus. Dit is vooral erg gunstig in geluidsgevoelige omgevingen.

Belangrijke kenmerken van de ES1932

De ES1932 elektrische hoogwerker beschikt over verschillende belangrijke kenmerken die bijdragen aan de efficiëntie en veiligheid van uw werkzaamheden. De hoogwerker heeft een compact formaat en elektrische aandrijving die ervoor zorgt dat de elektrische schaarhoogwerker binnen werkzaamheden gemakkelijk en efficiënt kan uitvoeren. Daarnaast beschikt de ES1932 een platform dat een maximale hefcapaciteit heeft van 230 kilo. Dit zorgt ervoor dat u met gereedschap en alle andere benodigdheden veilig op de JLG ES1932 kunt werken. Het platform kan uitgeschoven worden om extra werkruimte te creëren, waardoor u makkelijker toegang heeft tot moeilijk bereikbare plekken.

JLG ES1932 elektrische schaarhoogwerker huren

Het huren van een ES1932 elektrische schaarhoogwerker bij Swaans biedt flexibiliteit en kosteneffectiviteit. Of u nu een bouwproject uitvoert, onderhoudswerkzaamheden verricht of een evenement organiseert, de JLG ES1932 kan u helpen om veilig en efficiënt te werken. Swaans hoogwerkerverhuur beschikt over modern materieel en al onze hoogwerkers zijn ARBO gekeurd en voldoen aan alle veiligheidseisen. Als u nog vragen heeft over de ES1932 elektrische schaarhoogwerker kunt u deze gerust stellen via onze contactpagina. Wilt u de JLG ES1932 huren? Dan kunt u hier een offerte aanvragen.