• Betrouwbaar en persoonlijk advies
  • Landelijke dekking
  • Scherpe tarieven

Hulp nodig?

Ons team staat voor u klaar met persoonlijk advies
contact-person
Hulp nodig?

10 meter Schaarhoogwerker Elektrisch

Specificaties

Max werkhoogte
9.92 m
Machine afmeting
2.50 x 1.17 m
Motor brandstof
Elektrisch
Maximaal hefcapaciteit
320 kg
Machine draaicirkel
2.41 m
Merk
JLG
Type
2646ES
Max platformhoogte
7.92 m
Bedieningsplatform afmeting
2.50 x 1.12 m
Bedieningsplatform uitschuifbaar
+ 1.27 m
Machine eigen gewicht
2738 kg
Machine aandrijving - sturing
Elektrische voorwielaandrijving
Alle specificaties

De aangegeven specificaties kunnen afwijken per machine

JLG 2646ES Elektrische Schaarhoogwerker

In de wereld van moderne bouw en onderhoud is efficiëntie van cruciaal belang en de JLG 2646ES elektrische schaarhoogwerker staat klaar om aan deze eisen te voldoen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner om veilig op hoogtes te werken, dan biedt onze 2646ES de perfecte oplossing. Met indrukwekkende prestaties en elektrische aandrijving, brengt deze hoogwerker uw projecten naar een hoger niveau. Lees verder om te ontdekken waarom deze schaarhoogwerker uw ideale keuze is.

Voordelen van de elektrische 2646ES Schaarhoogwerker

De elektrische 2646ES schaarhoogwerker is uw sleutel tot succes in verschillende projecten. Veiligheid staat voorop met zijn geavanceerde beveiligingsfuncties en constructie. Deze milieuvriendelijke hoogwerker bespaart op brandstofkosten en levert consistente prestaties, waardoor uw projecten soepeler verlopen. Hij past zich moeiteloos aan, aan uw specifieke behoeften en is ontworpen om lang mee te gaan.

Belangrijke kenmerken van de JLG 2646ES

Met de 2646ES kunt u hoogtes tot 9.92 meter bereiken, zelfs op moeilijk bereikbare locaties. Deze elektrische schaarhoogwerker is compact en wendbaar, met afmetingen van 2.50 x 1.17 meter en een kleine draaicirkel van 2.41 meter. Veilig tillen tot 320 kg is geen probleem. Het ruime bedieningsplatform meet 2.50 x 1.12 meter, die ook nog eens 1.27 meter uitschuifbaar is. De 2646ES is uw ideale partner voor diverse industrieën en projecten.

JLG 2646ES schaarhoogwerker huren bij Swaans

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het huren van de JLG 2646ES elektrische schaarhoogwerker? Zoek niet verder! Bij Swaans bieden wij u de ideale oplossing voor uw projecten. Wanneer u de JLG 2646ES bij Swaans huurt, kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een partner die uw projecten naar nieuwe hoogten kan tillen. Neem vandaag nog contact met ons op voor beschikbaarheid en tarieven of vraag een offerte aan en ontdek hoe Swaans uw werk efficiënter en effectiever kan maken.