• Betrouwbaar en persoonlijk advies
  • Landelijke dekking
  • Scherpe tarieven

Hulp nodig?

Ons team staat voor u klaar met persoonlijk advies
contact-person
Hulp nodig?

12 meter Schaarhoogwerker Diesel

Specificaties

Max werkhoogte
11.9 m
Machine afmeting
4.75 x 2.39 m
Motor brandstof
Diesel
Maximaal hefcapaciteit
907 kg
Merk
JLG
Type
3394RT
Bedieningsplatform afmeting
3.81 x 2.18 m
Bedieningsplatform uitschuifbaar
+ 2.4 m
Transport - werk - breedte
2.39 m
Transportlengte
4.75 m
Transporthoogte
1.97 m
Machine eigen gewicht
6600 kg
Alle specificaties

De aangegeven specificaties kunnen afwijken per machine

JLG 3394RT Schaarlift

Wilt u een betrouwbare en krachtige schaarlift huren voor uw volgende project? Swaans hoogwerkerverhuur biedt de JLG 3394RT schaarlift aan. Deze schaarlift is een diesel ruw terrein schaarhoogwerker die aan al uw eisen voldoet. Met een indrukwekkende werkhoogte van 12 meter en een hefvermogen van 905 kg, is deze schaarlift de ideale keuze voor allerlei toepassingen.

Voordelen van de 3394RT 

De JLG 3394RT schaarlift is uitgerust met een krachtige dieselmotor, waardoor hij moeiteloos ruw terrein aankan. Of u nu werkt op bouwplaatsen, in magazijnen of in industriële omgevingen, deze schaarhoogwerker levert consistent indrukwekkende prestaties. Als u deze schaarlift wilt huren, brengt dit een werkhoogte van 12 meter met zich mee, waardoor deze schaarlift de hoogte biedt die u nodig heeft om efficiënt te werken, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. U kunt gemakkelijk toegang krijgen tot hoger gelegen gebieden en projecten met precisie uitvoeren.

De JLG 3394RT heeft een hefvermogen van 905 kg, waardoor het mogelijk is om zwaar materieel en meerdere personen veilig omhoog te brengen. Dit maakt hem geschikt voor diverse toepassingen, van bouwwerkzaamheden tot onderhoudswerkzaamheden. 

Deze schaarlift wordt aangedreven door een betrouwbare dieselmotor, waardoor hij geschikt is voor gebruik in diverse omgevingen. U kunt rekenen op continue prestaties, zelfs bij langdurige projecten.

JLG 3394RT schaarlift huren bij Swaans

Bij Swaans hoogwerkerverhuur begrijpen we het belang van hoogwaardige apparatuur voor uw projecten. U kunt bij ons eenvoudig de JLG 3394RT schaarlift huren voor uw projecten. Onze 3394RT is regelmatig onderhouden en is volledig ARBO gekeurd. Ons ervaren team staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste hoogwerker voor uw specifieke toepassing. We bieden deskundig advies om ervoor te zorgen dat u de juiste apparatuur huurt. Hiervoor kunt u op onze contactpagina contact met ons opnemen. Als u de JLG 3394RT schaarlift wilt huren kunt u dit eenvoudig doen door een offerte aan te vragen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen!