• Betrouwbaar en persoonlijk advies
  • Landelijke dekking
  • Scherpe tarieven

Hulp nodig?

Ons team staat voor u klaar met persoonlijk advies
contact-person
Hulp nodig?

15 meter Schaarhoogwerker Diesel

Specificaties

Max werkhoogte
14.9 m
Machine afmeting
4.75 x 2.39 m
Motor brandstof
Diesel
Maximaal hefcapaciteit
565 kg
Merk
JLG
Type
4394 RT
Bedieningsplatform afmeting
3.81 x 2.18 m
Bedieningsplatform uitschuifbaar
+ 2.4 m
Transport - werk - breedte
2.39 m
Transportlengte
4.75 m
Transporthoogte
2.19 m
Machine eigen gewicht
7100 kg
Alle specificaties

De aangegeven specificaties kunnen afwijken per machine

JLG 4394RT schaarhoogwerker

Bij Swaans Hoogwerkerverhuur stellen wij de JLG 3494RT schaarhoogwerker tot uw beschikking. Deze hoogwerker is ideaal voor projecten die buiten worden uitgevoerd. De ruw-terrein banden met vierwielaandrijving zorgen voor stabiliteit en tractie op oneffen terreinen.

Voordelen van deze schaarhoogwerker

De JLG 4394RT biedt verschillende voordelen. Met een maximale werkhoogte van 14.9 meter en een bedieningsplatform van 3.81 x 2.18 meter wordt een comfortabele werkruimte voor meerdere personen gegarandeerd. Het bedieningsplatform van de 4394RT is aan beide kanten uitschuifbaar waardoor de werkbak met 2.4 meter verlengd kan worden.

Bovendien is de JLG 4394RT uitgerust met een dieselmotor. Het voordeel van de dieselmotor is dat de hoogwerker geschikt is voor buitengebruik waar meer kracht nodig is op de oneffen terreinen. Hierbij komt de maximale hefcapaciteit van 565 kilo goed van pas om zware materialen en gereedschappen te transporteren. Ook zorgt het gebruik van een dieselmotor ervoor dat het tanken vele malen sneller gaat dan het opladen van een accu. Hierdoor is er minder stilstand tijd en kan de hoogwerker efficiƫnter worden ingezet.

Dankzij de omvang van 4.75 x 2.39 meter en het gewicht van 7100 kilo zorgt de schaarhoogwerker voor stabiliteit en veiligheid tijdens het werken op grote hoogtes. De transporthoogte bedraagt 2.19 meter.

JLG 4394RT schaarhoogwerker huren

Bij Swaans is het eenvoudig om de JLG 4069LE schaarhoogwerker te huren voor uw projecten. Ons deskundige team staat altijd voor u klaar om u te begeleiden bij de keuze van de juiste hoogwerker die aansluit op uw specifieke behoeften. Als u de schaarhoogwerker wilt huren, kunt u dit eenvoudig doen door een offerte aan te vragen. Mocht u behoefte hebben aan advies over welke apparatuur het beste past bij uw project, neem dan contact met ons op!