• Betrouwbaar en persoonlijk advies
  • Landelijke dekking
  • Scherpe tarieven

Hulp nodig?

Ons team staat voor u klaar met persoonlijk advies
contact-person
Hulp nodig?

22 meter Telescoophoogwerker

Specificaties

Max werkhoogte
22.02 m
Machine afmeting
10.79 x 2.48 x 2.50 m
Motor brandstof
Diesel
Maximaal hefcapaciteit
230 kg
Machine draaicirkel
3.87 m
Merk
JLG
Type
600 serie
Max platformhoogte
20.02 m
Max horizontaal werkbereik
17.40 m
Bedieningsplatform afmeting
0.91 x 1.83 m
Transport - werk - breedte
2.48 m
Transportlengte
10.79 m
Transporthoogte
2.50 m
Machine eigen gewicht
11603 kg
Machine aandrijving - sturing
Vierwielaandrijving
Motor aandrijving
Deutz D2011L04 36.4kw
Platform roterend
360 graden
Alle specificaties

De aangegeven specificaties kunnen afwijken per machine

JLG 660SJ telescoophoogwerker huren

Telescoophoogwerkers spelen een belangrijke rol bij het bereiken van verhoogde werkgebieden. Deze machines zijn ontworpen om zowel hoogte als reikwijdte te bieden, waardoor ze een veelzijdige oplossing bieden voor verschillende industrieën. De JLG 660SJ valt op door zijn prestaties en betrouwbaarheid. Of het nu in de bouwsector of bij onderhoudsprojecten is, deze telescoophoogwerker is uitgegroeid tot een favoriete keuze.

Kenmerken JLG 660SJ

De JLG 660SJ heeft een reeks functies die ervoor zorgen dat op hoogte werken gemakkelijker wordt. De telescoophoogwerker heeft een werkhoogte van 22,02 meter en een horizontaal werkbereik van 17,40 meter. Dit zorgt ervoor dat men in staat is om moeiteloos toegang te krijgen tot uitdagende gebieden. 

De 660SJ heeft een ruim bedieningsplatform, waardoor een veilige werkplek voor werknemers en apparatuur wordt gegarandeerd. De gebruiksvriendelijke bedieningselementen zorgen ervoor dat de hoogwerker gemakkelijk en veilig te gebruiken is. De motor die aangedreven wordt door diesel is betrouwbaar en zorgt voor een krachtig resultaat. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of de hoogwerker langere periodes vol kan houden. Al deze punten maken de 660SJ een uitstekende keuze.

Mogelijke toepassingen van de telescoophoogwerker

De JLG 660SJ komt in veel verschillende sectoren tot zijn recht. In de bouwsector zorgt de telescoophoogwerker ervoor dat het bereiken van verhoogde structuren vergemakkelijkt wordt. Bij onderhoudsprojecten vergemakkelijkt de 660SJ reparaties en inspecties op hoogte, waardoor efficiëntie en veiligheid hand in hand gaan. Naast deze sectoren heeft de telescoophoogwerker diverse andere toepassingen. Denk hierbij aan evenementenorganisatie, filmproductie en andere situaties waarbij hoogte een grote rol speelt

De JLG 660SJ huren bij Swaans

De JLG 660SJ is een betrouwbare telescoophoogwerker die voor verschillende werkzaamheden ingezet kan worden. Bent u op zoek naar een hoogwaardige telescoophoogwerker om hoogte werkzaamheden uit te voeren? Dan bent u bij Swaans aan het juiste adres! Heeft u interesse? Vraag dan een offerte aan! Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op!