• Betrouwbaar en persoonlijk advies
  • Landelijke dekking
  • Scherpe tarieven

Hulp nodig?

Ons team staat voor u klaar met persoonlijk advies
contact-person
Hulp nodig?

460SJ | Telescoophoogwerker

Specificaties

Max werkhoogte
16.09 m
Machine afmeting
8.84 x 2.31 x 2.39 m
Motor brandstof
Diesel
Maximaal hefcapaciteit
270 kg
Machine draaicirkel
5 m
Merk
JLG
Type
400 serie
Max platformhoogte
14.02 m
Max horizontaal werkbereik
12.34 m
Bedieningsplatform afmeting
0.91 x 2.44 m
Transport - werk - breedte
2.31 m
Transportlengte
8.84 m
Transporthoogte
2.39 m
Machine eigen gewicht
7850 kg
Machine aandrijving - sturing
Vierwielaandrijving
Motor aandrijving
Deutz D2011L03 36.4 kW 49 pk
Platform roterend
360 graden
Alle specificaties

De aangegeven specificaties kunnen afwijken per machine

JLG 460SJ telescoophoogwerker

Hoogtewerkzaamheden spelen een grote rol in verschillende industrie├źn. Een telescoophoogwerker is hiervoor ideaal door zijn bereik en reikwijdte. De JLG 460SJ is een machine met een werkhoogte van 16,09 meter. Zelfs onder maximale belasting kunt u de machine gemakkelijk verrijden. Mooie voorbeelden van toepassingen zijn snoeiwerkzaamheden langs wegen of schilderwerkzaamheden van gebouwen.

Kenmerken JLG 460SJ telescoophoogwerker

Met een maximale werkhoogte van 16,09 meter en een maximaal horizontaal werkbereik van 12,34 meter biedt de JLG 460SJ de nodige hoogte en reikwijdte voor verschillende werkzaamheden.

De mogelijkheid om 360 graden te roteren, gecombineerd met de maximale werkhoogte, geeft de bediener controle en flexibiliteit. Het bedieningsplatform hebben wij beschikbaar in twee verschillende maten: 0,91 x 2,44 meter en 0,91 x 1,80 meter. Dankzij de ruime afmetingen kunnen materialen en gereedschappen gemakkelijk worden meegenomen op het bedieningsplatform.

Toepassingen van de telescoophoogwerker

De JLG 460SJ is voor verschillende werkzaamheden inzetbaar. De dieselmotor is betrouwbaar en zorgt voor een krachtig resultaat. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of de telescoophoogwerker langere periodes vol kan houden. De ruwterrein banden met vierwielaandrijving zorgen ervoor dat de machine geschikt is voor oneffen terreinen. Hierdoor kunt u de telescoophoogwerker gemakkelijk buiten gebruiken. Denk hierbij aan werkzaamheden als schilderen, het uitvoeren van inspecties aan gebouwen, het reinigen van gevels en ramen, maar ook het snoeien van bomen.

JLG 460SJ huren bij Swaans

Bent u op zoek naar een betrouwbare telescoophoogwerker? Bij Swaans is de JLG 460SJ telescoophoogwerker te huur. Ons ervaren team staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste hoogwerker voor uw specifieke toepassing. We bieden deskundig advies om ervoor te zorgen dat u de juiste apparatuur huurt. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op! Wilt u de telescoophoogwerker huren? Vraag dan een offerte aan!